aloe vera hem botemedel mot genitala vårtor

Genitala vårtor, även känd som venereal vårtor, är en sexuellt överförbar sjukdom förknippad med smärta och obehag från klåda och brännande känsla. Kondylom påverkar fuktiga vävnader i underlivet och orsaka irritation. Ett hem botemedel att använda aloe vera gel kan användas för att lugna huden och minska inflammation, vilket kan vara särskilt användbart i att ge komfort på natten.

Skaffa aloe vera gel direkt från en aloe vera växt för maximal nytta. Leta efter de tjockaste bladen, vanligtvis de yttre bladen i botten av anläggningen. Trimma taggiga kanter och ta bort huden från toppen av bladet, och sedan, som håller den nedre delen av bladet, använda en kniv för att glida gelen substans från insidan av bladet i en behållare. Man kan kyla aloe gel med användning av en livsmedelssäker behållare med lock.

Applicera aloe gel direkt på huden med fingrarna. Gelén kommer att vara cool och skönt att irriterad och kliande hud, särskilt om det har kylskåp. Använd den omedelbart efter dusch och låta det sjunka in utan att tvättas bort. Som aloe gel kan vara klibbig, fungerar denna hem botemedel bäst på natten när du kan lämna programmet på medan du sover för natten lättnad.

Aloe vera gel feeds huden med näringsämnen, inklusive aminosyran lysin. Detta hjälper till att läka infektionen samtidigt som huden att andas naturligt och förblir torra. Gelén lugnar huden och lindrar klåda, vilket också minskar ytterligare skador på huden från repor.