detox förkylningssymptom

En rinnande näsa, hosta, nysningar och andra vanliga förkylning och influensa system är kroppens naturliga sätt att försöka driva ut virus, gifter och andra skadliga bakterier. När du väljer att göra en kropp detox, kan du uppleva samma typer av symptom eftersom du uppmuntrar din kropp att rena sig från gifter och bakterier snabbare.

Ibland kallas en detox kris eller helande kris, detox förkylning eller influensa är en vanlig biverkning av rengöring och detoxing din kropp. När du väljer att detox, du uppmuntrar din kropp att börja rensning skadliga material från blodet och alla större organ. Denna uppmuntran orsakar ofta kroppen att öka sin naturliga metoder för rengöring, och som i sin tur oftast resulterar i att ha kall- och influensaliknande symptom för ett par dagar.

De flesta människor kommer att uppleva milda till måttliga halter av huvudvärk, trötthet och en rinnande näsa. Beroende på din egen kropp specifika behov, kan du också uppleva hosta, diarré, ömmande muskler eller allmänna organ ömhet, ont i halsen, frossa och andra influensaliknande symtom. I sällsynta fall finns det inga symptom erfarna, men de flesta människor upplever en eller flera av dessa symtom på en viss nivå.

Det är viktigt att förstå att detta är en naturlig reningsprocess kroppen behöver för att avsluta, och om du tar over-the-counter eller receptbelagda läkemedel för att behandla dessa symtom, kommer du stör rengöring och detox process. Genom att låta detox influensa ha sin gång är naturligtvis din kropp kan börja må bättre mycket snabbare, och du kommer att bli mycket lyckligare med din totala detox resultat.