hem botemedel mot blod detox

Blodet är den viktigaste vätska i kroppen. Det cirkulerar i hela kroppen, når alla organ och vävnader. Blodet ger näring och syre till alla delar av kroppen och samtidigt tar bort avfall. Hjärtat pumpar blodet genom vener, artärer och kapillärer. Rengöring av blod är viktig för att hålla kroppen frisk. Medan huvudfunktion njurarna är att filtrera blodet, avgifta blod kan också bidra till att undanröja avfall och gifter från kroppen. Huskurer är ett billigt och naturligt sätt att rena blodet.

Genom att dricka mycket vatten, kan du spola ut alla gifter och föroreningar i blodet och kroppen. Dricksvatten späder även eventuella gifter som kan vara i kroppen och hjälper till att producera blodet. Kroppen behöver ett dagligt intag av vatten att förbli friska. Experter föreslår varje person dricka ungefär åtta glas eller 64 oz av vatten varje dag. Frukt- och grönsaksjuicer är också vätska för att dricka.

Njurarna är ett filtreringsorgan som rengör blodet under hela dagen. Njurarna bort skräp och överflödig vätska ftom blodet. Detta avfall sänds till blåsan, där den lagras tills urinering. Genom att rensa njurarna, fungerar de bättre och kan sedan filtrera blodet. Dricka mycket vatten varje dag bidrar också till att rengöra njurarna. Naturläkemedel är också användbara. Uva ursi är ett mycket bra ört för njurarna, enligt många herbalists. Du kan köpa ört i hälsokostbutiker.

Förutom dricksvatten och rengöring av njurarna, är ett annat sätt att rena blodet med örter. Det finns örter som ofta tänkt på som blod rengöringsmedel från örter. Dessa örter inkluderar rödklöver, kardborre rot, peta rot och chaparral. Alla dessa örter finns i tablettform från hälsokostbutiker. Du kan också köpa torkade örter för att göra en te.

Fastan är ett sätt att rengöra hela kroppen. Genom att inte äta mat, fokuserar kroppen på självläkande stället för matsmältningen. Kroppen kräver en hel del energi att bearbeta mat, absorbera näringsämnen och eliminera avfall. Under en snabb, har matsmältningssystemet en kort vila och kroppens energi kan användas på annat ställe. En kort snabb av en eller två dagar är bra för de flesta människor, men en läkare bör konsulteras om du har medicinska problem. En snabb hjälper alla organ i kroppen och blodet att göra sig av avfall.