hem rättsmedel för gikt i knäet

Det finns inte att ta miste gikt när den träffar. Denna återkommande tillstånd, som även Kung Henry VIII lidit av, ger skytte smärta i leden och levereras med en kontrollampa lysande rodnad som täcker huden i det drabbade området. Smärtan är ofta plågsam, särskilt när man försöker bära vikt som knäet måste. Även om det finns medicinska behandlingar som är tillgängliga för gikt, många lider försöka hitta sätt att åtgärda villkoret i hemma i sina egna hem.

Över 40 år sedan, Dr. Ludwig W. Blau befann sig begränsas till sin rullstol på grund av allvarlig gikt. En dag, åt Blau och hela skål med körsbär och upptäckte att hans symptom var borta. Studier av Blau och hans kollegor på 1950-talet, enligt Kropp och Fitness hemsida, fann att konsumera sex till åtta uns av körsbär per dag skulle slåss av urin syror som bildas i kroppen och orsaka gikt. Konsumera denna mängd körsbär per dag också bidra till att förhindra en annan gikt attack.

Enligt MotherNature.com, Dr. Agatha Thrash föreslår framställning av en träkol grötomslag för att dra gifter ur kroppen. Blanda åtta uns av pulveriserat aktivt kol med några teskedar mark upp linfrö och lägga till några mycket varmt vatten för att göra en pasta av det. Denna pasta – som fläckar, så var försiktig runt tyg – bör smort på knäet och sedan täckt med plastfolie för att hålla den på plats. Webbplatsen rekommenderar att ändra pastan var fjärde timme. Dessutom, besegra Dr föreslog att en tesked av aktivt kol oralt fyra gånger om dagen för att minska urinsyra nivåer som orsakar gikt.

Två andra at-home åtgärder innefattar blötläggning i en Epsom salt bad för att minska smärta samt blötläggning ett tygstycke i ricinolja linda den runt knäet innan applicering av värme med en vattenflaska eller värmedyna. Dessutom tillämpar is till det drabbade området och sedan applicera värme innan upprepning av processen kan bidra till att minska smärtan. Många läkare och gikt drabbade föreslår att du tar ibuprofen, vilket kommer att bidra till att minska inflammation som orsakas av gikt.