hur man rengör invisalign hängslen

Om du använder Invisalign att räta tänderna, är du redan spendera några av dina surt förvärvade pengar på ditt leende. Ett bekymmer Invisalign användare delar är det höga priset på Invisalign rengöringssystemet. Så innan du investerar mer pengar, kolla in några sätt att rengöra dina Skenorna använder lätt att få produkter utan att tömma plånboken.

Köp en protes rengöringsprodukt avsedd att suga proteser. Efferdent har testats av konsumenter och har fått goda resultat.

Blötlägg Skenorna med hjälp av en tablett av protes renare på morgonen och en tablett på kvällen. Det rekommenderas att du blöta Skenorna under ca 1 timme. Måltiderna är en bra tid att njuta som du kommer att ta bort dina Skenorna att äta ändå.

Övervaka dina Skenorna för någon större etsning och sluta använda dammsugaren om skador uppstår. Jämföra dem med en ny uppsättning och bestämma sedan om någon etsning eller grumlighet du ser är ett resultat av normalt slitage eller har accelererat genom rengöring.

Använda bakpulver som en annan rengöringsmedel för dina Invisaligns. Lös 1 msk. bakpulver i halv kopp vatten och blöta Skenorna två gånger om dagen under 1 timme. Återigen, är en bra tid att dra eftersom du redan har tagit bort dina Skenorna måltid.

Om du märker etsning eller skador på Skenorna när man använder dessa mera ekonomiska rengöringsmetoder, bör du överväga att byta till dyrare, officiell Invisalign rengöringssats.

Pensel Skenorna med en mjuk barns tandborste efter att du blöta dem för att avlägsna eventuella renare partiklar som finns kvar och skölj noga.