kallt väder knäproblem

Många hävdar att de har knäproblem när kylan kommer. Många individer känner sin ledvärk intensifieras när vädret blir kallare. Läkare har ännu inte acceptera detta som ett faktum, men alltför många patienter känner förändringar i deras kroppar är relaterade till förändringen i vädret bryr sig mycket om vad läkarna tror.

När vädret blir kallt, många individer börjar känna sina knän blir stel. Detta gäller särskilt när man reser sig upp ur sängen på morgonen och efter att ha suttit långa tidsperioder. Människor som inte har knäproblem resten av året kanske tycker de gör när vädret är kallt.

Knä inflammation är vanligt under de kallare månaderna på året. Det finns inga vetenskapliga bevis för varför detta är fallet, men vissa forskare tror förändringar i lufttrycket eller hur kroppens receptorer reagerar på temperatur kan vara orsaken till knäproblem såsom inflammation vid kall väderlek.

Kallt väder resulterar i värkande knän för många individer, särskilt de som är medelålders och äldre, som har haft tidigare knäskador eller som har artrit.

Vissa individer som är känsliga för kyla kan hitta sina knän svälla under vintermånaderna. Svullnaden kan påverka ett eller båda knäna, och många gånger, knän som har skadats i det förflutna är mer benägna att svälla under de kallare månaderna.

Lider av reumatoid artrit hitta sina knän är betydligt mer smärtsam under de kallare månaderna. Läkare vet inte varför regn och kyla make reumatoid artrit symptom mer intensiv, men de tror att det måste ha något att göra med en sänkning av lufttrycket när stormar eller andra väder störningar.