kan vitamintillskott påverkar urindrogtester?

Många människor försöker att omintetgöra urin drogtest med hjälp av vitamintillskott. Medan vissa vitamintillskott påverkar urin drogtester resultat, positivt eller negativt, visar sig vara mycket få vetenskapliga belägg för att lura dessa tester är möjlig. I själva verket, överanvändning av vissa vitamintillskott faktiskt resultera i toxicitet hos dem som tog dessa tillskott.

Den nationella organisationen för reformen av marijuanalagar säger att konsumera C-vitamin tillskott påverkar urindrogtester genom att ge falska negativa resultat. Men människor som försöker att omintetgöra urinprov drog med denna metod riskerar att få toxicitet vitamin.

En Food and Drug Administration resurs anger att riboflavin vitamintillskott påverkar urinprov drogresulterar i ett falskt positivt för testaren. Det ger också urin en gulaktig färg eftersom testare bli misstänksam om urin är färglös.

Artikeln “Strategier för att leda narkotika Urinprov” säger att vitamin B6 tillskott påverkar urindrogtester genom att producera normala resultat och ge den en gul färg.

Vitamin B12, eller cyanokobalamin är en vitamintillskott som påverkar urindrogtester, som ger testare normala resultat. Människor tar detta som en del av en drog detox diet för att rena kroppen.

De Centers for Disease Control and Prevention säger att många människor tar niacin i ett försök att lura urin drogtester. Men CDC konstaterar att det inte finns några bevis för att dessa vitamintillskott påverkar urintest och folk dopning stora doser av niacin kan faktiskt orsaka toxicitet.