om injektioner för migrän

Kampen mot migrän är en fruktansvärd upplevelse. Denna typ av extrem huvudvärk kan göra dig ljus- och ljudkänsliga och ont så illa att du inte kan göra något annat än ligga i mörkret och vänta på att slutligen försvinna. Personer med kronisk migrän kan spendera så mycket tid på att försöka smita migrän stimuli som de gör njuter sina liv. Om du lider av kronisk migrän och inte tar förebyggande medicative åtgärder, kanske du vill undersöka effekten av olika typer av injektioner.

Den enda behandling för migrän brukade vara att låsa sig i ett mörkt rum och väntar tills det var över. Som åren och vetenskap utvecklats, kom olika läkemedel på marknaden som lindras smärtan och ansågs möjligen sänka hastigheten för händelsen. Det var dock inte förrän människor blir kosmetiska Botox injektioner rapporterade betydande minskningar i sina migrän som forskarna började verkligen att fokusera på idén att injicera medicin i ansiktet eller huvudet kan faktiskt hämma utvecklingen av huvudvärk.

Det finns för närvarande två typer av injektioner för migrän. Botox injektioner är tänkt att hjälpa migrän och medan processen inte är helt klarlagd, många läkare är villiga att administrera dessa skott om andra vägar misslyckas. Narkotiska injektioner som vanligtvis används för att lugna illamående eller minska smärta kan också hjälpa behandla migrän symptom i vissa svåra fall.

Läkarna är inte säker på vilken aspekt av Botox, som vanligtvis används för att eliminera linjer och fåror i ansiktet, lugnar migränsymtom. Forskare teoretisera att läkemedlet, som påverkar nervsystemet, kan ändra de delar av nervsystemet som orsakar din migrän. Narkotiska injektioner används när andra behandlingar har misslyckats och huvudvärk är så allvarlig att patienten kräkningar och har haft ont i mer än 72 timmar. Dessa egentligen inte bota migrän, men kan lindra symtomen så att patienten inte blir uttorkad eller i riskzonen för stroke.

När du funderar på migrän injektioner, måste du faktor i flera olika frågor. Narkotiska injektioner ska användas som en sista utväg, och i allmänhet inte kommer att fungera som en förebyggande åtgärd, eftersom de kan förändra din uppfattning och beteende. Botox, medan potentiellt en solid behandling är inte helt klarlagd, och du kommer att ha kosmetiska biverkningar i de flesta fall.

Många människor tror inte att de kan behandla de verkliga orsakerna till migrän, eftersom orsakerna är externa. Lyckligtvis är detta inte alltid fallet. Migrän är ofta orsakas av yttre händelser, men det är kroppens specifika svar på dessa händelser som är problematisk och kan ibland ändras genom en förändring i kost eller andra vanor. Arbeta med en läkare för att utveckla en migränbehandlingsplan som kommer att kämpa smärtan innan det ens börjar.

Det sätt på vilket migrän injektioner fungerar är inte helt klarlagd. Konsultera en läkare och överväga de potentiella effekter och biverkningar av dessa behandlingar noggrant innan du genomför en vård regim. Du ska aldrig gå för kosmetiska Botox behandlingar bara för att du hoppas att de kommer att hjälpa din migrän. Istället arbetar med din neurolog att se till att du får bästa möjliga resultat.