övningar att göra hemma för livmoderhalscancer lordos

Cervikal lordos uppstår när ryggraden i nacken har en onormal inåt krökning. Halskotpelaren bör uppvisa en lordotic kurva, men när den är överdriven, är livmoderhalscancer lordos resultatet. Medan villkoret inte är typiskt ett hälsoproblem, kan det orsaka den drabbade personens huvud att skjutas framåt och något lägre än normalt. Cervikal lordos kräver sällan behandling, men konservativa behandlingar och motion är ofta rekommenderas för att stärka nackmusklerna för att presentera en normal hållning.

Hals övningar som syftar till att öka rörligheten och ge ett större utbud av rörelse och rörelse är perfekt om du har livmoderhalscancer lordos. Dessa övningar lindra smärta i nacke och stelhet kan lösa klämda nerver och artrit och i allmänhet kommer att stärka dina nackmuskler och förbättra hals hållning.

Följande hals sträckor kommer att öka rörelseomfång, Ta ditt huvud och hals framåt, sedan tillbaka, sedan titta upp i taket,. Ta höger öra till höger axel och vänster öra till vänster axel. Vrid huvudet och halsen från sida till sida.

Gör följande hals övningar i samband med hals sträckor. Hals övningar kommer att göra halsen starkare, vilket i slutändan kommer att bidra till att förbättra ditt huvud och hals hållning, Tryck handflatorna platt mot pannan och driva dem mot huvudet samtidigt huvudet fortfarande att motstå rörelse. Håll positionen i fem sekunder och upprepa övningen tre gånger,. Placera handen mot sidan av huvudet och tryck som om du försökte trycka örat till axeln medan motstånd mot rörelsen. Denna position bör också hållas i fem sekunder, sedan slappna av,. Placera båda händerna mot baksidan av huvudet och försöka driva huvudet framåt medan motstånd mot rörelsen. Håll i fem sekunder och sedan koppla långsamt. Slutligen, placera din högra hand mot din högra tinningen och försöker vända hakan till höger skuldra medan motstånd mot rörelsen. Upprepa med vänster sida av huvudet. Håll varje position i fem sekunder och sedan koppla långsamt. Upprepa denna övning tre gånger.