råd om kär i en fånge

Många män och kvinnor över hela världen deltar i brevvän program som är avsedda för fångarna. Exempel på dessa program omfattar webbplatsen writeaprisoner.com och många andra. Att vara en brevvän till ett fängelse fånge kan få en känsla av god karma för vissa, eftersom det ger mänsklig kontakt för ensamma fångar. Däremot kan romantiska känslor utvecklas mellan brevvän och fången, vilket resulterar i två individer som faller i kärlek. Denna situation händer hela tiden och har sina framgångshistorier samt dess misslyckanden.

Om du surfar intagen profiler på en brevvän eller dating hemsida, kom ihåg att inte alla människor lämnar fängelsesystemet rehabiliteras. I själva verket, enligt Bureau of Justice Statistics (BJS), mer än 50 procent av våldsbrottslingar i amerikanska fängelsesystem är återfallsförbrytare. Denna statistik hävdar att samma procentandel återinträda fängelsesystemet inom tre år efter release. Det är viktigt att inte bara veta vad din potential BREVVÄN är i fängelse för, men också hålla i minnet att denna statistik är viktigt att komma ihåg. Det är inte en bra idé att engagera sig med någon som gör ett fängelsestraff för ett våldsbrott eller kön relaterad brottslighet, eftersom dessa brott mycket ofta upprepas. Engagera med en farlig individ kan möjligen lämna dig sårbar för olycka. För att garantera din säkerhet samtidigt som en brevvän till ett fängelse fånge, använder en postbox eller en anonym webbaserad e-postadress.

Oavsett om du motsvarande med någon på en långsiktig fängelsestraff eller en kort, är det viktigt att ta din tid och ta saker långsamt. Kär i en fånge kan vara farligt om du flyttar för fort. Försök att inte avslöja för mycket om ditt privatliv i början. I händelse av att du är ansluten med någon som är en fara för dig och din familj, är det sunt förnuft att avstå från att avslöja för mycket, för tidigt. Vara ledig och kom ihåg att fängelselivet är ensam för många män och kvinnor. Vissa fångar kan bli tydligen fäst till en extern kontakt snabbt, och det är viktigt att hålla saker och ting i långsam takt till gagn för både dig och den intagne. Om djupa romantiska känslor har blommat efter utökade e-post eller brev, diskutera detta med internen och planera för nästa steg. Försök att inte rusa för att möta din brevvän det ögonblick han eller hon är utsläppt från fängelse. Fortsätt en lång sträcka vänskap under några månader för att se till att känslorna är desamma som när personen satt inspärrad.

Starta en realtids relation med en ex-con kan vara svårt. Vissa fångar lämna systemet och kan njuta fullt ut av ett normalt liv utan brott men behöver hjälp av stödjande kära till medhjälpare i sin återhämtning från denna livsstil. Det borde vara självklart att du måste leva ett liv utan brottslig verksamhet för att hålla denna positiva miljö runt din partner. Håll hans eller hennes liv fritt från negativa influenser, och även söka rådgivning för att hjälpa till i din relation. Du kan vara personens välbehövlig andra chans, så det är en bra idé att bara föra en långsiktig relation med en ex-fånge om du verkligen känna dina känslor är äkta.